Skip to content

Mogelijkheden

Begeleiding

Bij het kopen van een nieuwe keuken of het renoveren van een bestaande keuken komt veel kijken, wij kunnen u hierbij van A-Z  begeleiden. 

Nieuwe keukens

Bij het kopen van een nieuwe keuken komt veel kijken, wij kunnen u hierbij begeleiden, niet alleen bij een keuken van glas, maar ook vele andere mogelijkheden liggen in ons pakket.

Maar ook als u elders een keuken heeft gekocht dan kunnen wij u van dienst zijn, wij kunnen bijvoorbeeld de montage verzorgen.

Daarnaast verzorgen wij ook aanpassingen aan leiding- en/of tegelwerk en andere voorkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld elektra.

Wij zijn er voor u om van uw keuken een droomkeuken te maken.

MONTAGE

Plaatsen van nieuwe keukens

BEGELEIDING

Begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe keuken.

AANPASSINGEN
Aanpassingen aan leiding- en/of tegelwerk en andere voorkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld elektra.
 
COMPLEET PAKKET

 

Renovatie keukens

Is uw keuken wat verouderd en u wilt eigenlijk geen nieuwe keuken dan is renovatie een optie.

De deuren kunnen worden voorzien van folie- of glas panelen, dit kan in diverse kleuren, zodat uw “oude” keuken een compleet nieuw design uiterlijk krijgt.

Het werkblad, spoelbak en apparatuur kunnen wij ook voor u vervangen. Om het geheel af te maken zouden wij bijv. het tegelwerk kunnen vervangen door een glaspanelen achterwand te plaatsen.

Daarnaast verzorgen wij ook aanpassingen aan leiding- en/of tegelwerk en andere voorkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld electra.

Wij zijn er voor u om van uw keuken een droomkeuken te maken.

Testimonial HSV de Brasem:
” Glaskeukens maakt dromen waar, nooit gedacht dat de oude keuken nog te redden was. Duidelijke afspraken kunnen maken welke binnen gewenste termijn en budget uitgevoerd werden. “

Adres

Vechtstraat 3
7071 VC Ulft

Bel ons

Telefoon: 06 13417951
Telefoon:  (0315) 630849